Trolleri och musik

Under sommaren 2021 händer det massor i varietétältet.
10 juli – 15 augusti: Trolleriföreställningen Misslyckad hårdrockare. Trollkonstnären har under pandemin kommit underfund med att han inte är som alla andra. Det måste man ju vara. Därför har han skolat om sig till musiker, närmare bestämt hårdrockare, för det är coolt. Men hans trogna assistens hönan Doris försöker stoppa pinsamheterna med hjälp av magi. 60 minuter för hela familjen. Varje dag onsdag – söndag kl 17:00. Förköp av biljetter: https://www.nortic.se/dagny/event/31983. OBS ändrad starttid 16 och 17 juli, kl. 16.00.

16 – 17 juli kl 19:00 båda dagarna, Varieté Poutpurri. Yvonne jobbar i biljettkassan på det lilla teatersällskapet. Skådespelarna har gått hem och hon väntar på att sin man Benito ska dyka upp. Smyg in och träffa Yvonne och välkomna till Varieté Potpurri. Varieté Potpurri är en föreställning med ett livsöde, sång och trolleri. Av & med: Steph Molin Regi: Eva Molin

24 juli. Live to win. Hårdrockgala där intäkterna oavkortat går till forskning om barns sjukdomar. 2021 går pengarna till bris. Mer om galan: https://www.facebook.com/livetowin.cc.

2 augusti kl 19:00. Varje sommar sedan 2016 har Carling Family spelat i tältet. Det har blivit oförglömliga konserter. Men pandemin gjorde att familjen inte var komplett 2020. Frontkvinnan Gunhild bor i USA. Men nu är hela familjen återförenad och kommer till Fårhult. En kväll utöver det vanliga utlovas.

Hitta hit

Fårhult ligger efter riksväg 40 mellan Västervik och Vimmerby. Tåg med den smalspåriga museijärnvägen går till alla föreställningar med start 17:00. Avgång från Västerviks station kl. 16.12. Åter till Västervik 19.30. Ett stenkast från tältet ligger värdshuset Gröna Tuppen. Platsbokning rekommenderas med tanke på restriktionerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *